Cantare autovehicule rutiere

Informaţii

Producători

Produse noi

Produse vizualizate

Cantar autovehicule - structura metal-beton model PPCO

cantar metal-beton (mixt)

New product

Producator: Tassinari Bilance - Italia
 
Structura: metal si beton armat
Mod de instalare: suprateran sau ingropat
Lungimi standard: 6, 8, 9, 12, 13.5, 15, 16 si 18metri
Mod de cantarire: static
Capacitate cantarire: 30t, 40t, 50t, 60t, 80t, 100t

Cerere oferta 

More details

Informații

cantar auto beton

Aceasta varianta a cantarelor pod bascula este varianta ideala pentru cazurile in care se doreste cantarirea autovehiculelor in cadrul activitatilor ce nu necesita relocarea cantarului la anumite perioade de timp.

Platformele sunt disponibile in mai multe lungimi standard: 6, 8, 9, 12, 13.5, 15, 16 si 18 metri lungime. Platformele sunt disponibile la capacitati de cantarire de la 50 tone la 100 tone in functie de lungimea lor.

Modul de instalare al acestora este fie suprateran (varianta pe care o recomandam) fie ingropat. In cazul variantei supraterane trebuie construite rampe din beton sau folosite rampele de metal care sunt optionale si pe care le putem furniza la cerere obtinand astfel o platforma integral mobila care va putea fi relocata daca va fi necesar, chiar daca structura contine beton. Platformele sunt modulare pentru a favoriza transportul acestora.

Podul are o inaltime de numai 22 cm si este realizat din cuve ramforsate cu profile IPE200, mai multe randuri de plasa pentru armatura peste care se va turna beton. Inaltimea totala a cantarului va fi de maxim 43 cm de la sol.

Celule_cantarire_Tassinari Bilance

Cantarele pod bascula utilizeaza celule de cantarire model TB8 C4 de 30 tone produse de catre Tassinari Bilance. Utilizarea acestor celule va asigura performata si fiabilitate sistemului de cantarire, acestea fiind realizate din inox si avand un factor de protectie la apa si praf IP68.

Pentru a asigura o rezistenta indelungata in timp a structurii metalice cantarele pod bascula utilizeaza intre 6 si 10 celule de cantarire, modulele podului avand o lungime de cel mult 6 metri asigurand astfel posibilitatea manipularii sau mutarii acestora chiar si dupa turnarea betonului.

te2020

Terminalul standard aflat în configuraţia platformei auto este unul electronic şi este destinat elaborării, totalizării, vizualizării şi imprimării datelor. Este special conceput ca prin intermediul cutiei de joncţiune să se conecteze cu toate tipurile de celule de cântărire omologate de tip analogic şi este destinat utilizării în mediu industrial.

Terminalul dispune atât de un afişaj LCD, pentru o bună vizualizare a datelor afişate precum şi de o tastatură alfanumerică cu membrană, având 24 de taste multifuncţionale.

Software Trade 2

Pentru a evita eventualele limitări ce pot aparea în utilizarea platformei cu gestiunea datelor din terminal, recomandăm utilizarea aplicaţiei soft special dezvoltate să înlocuiască din punct de vedere al funcţiilor, terminalul asigurând ca şi avantaj principal, eliminarea limitărilor.

Pentru utilizarea aplicaţiei software în operaţiunile de cântărire este necesară instalarea unui computer şi a unei imprimante într-o incintă, la o distanţă standard de până la 15 metri de platforma auto (maxim 40 metri prin achiziţionarea de cablu suplimentar)

Cerere oferta 

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Cantar autovehicule - structura metal-beton  model PPCO

Cantar autovehicule - structura metal-beton model PPCO

Producator: Tassinari Bilance - Italia
 
Structura: metal si beton armat
Mod de instalare: suprateran sau ingropat
Lungimi standard: 6, 8, 9, 12, 13.5, 15, 16 si 18metri
Mod de cantarire: static
Capacitate cantarire: 30t, 40t, 50t, 60t, 80t, 100t

Cerere oferta 

Path: > > Cantar autovehicule - structura metal-beton model PPCO

Descărcări