Cantare lize electrice

Datorita solutiilor dezvoltate de compania Ravas, in acest moment exista posibilitatea de a instala un sistem electronic de cantarire, adica un cantar electronic, pe orice model de transpalet electric. Instalarea sistemului de cantarire presupune modificarea oricarui model de liza electrica simpla sau cu catarg, prin inlocuirea furcilor standard...

Datorita solutiilor dezvoltate de compania Ravas, in acest moment exista posibilitatea de a instala un sistem electronic de cantarire, adica un cantar electronic, pe orice model de transpalet electric. Instalarea sistemului de cantarire presupune modificarea oricarui model de liza electrica simpla sau cu catarg, prin inlocuirea furcilor standard cu unele care permit instalarea celulelor de cantarire in interiorul lor, astfel incat toata incarcatura aflata la un moment dat pe furci sa poata fi cantarita.

Cantarele electronice Ravas pot fi instalate pe orice tip de transpalete electrice, acestea putand fi configurate chiar si ca si un cantar omologat metrologic, putand fi astfel utilizate in regim comercial pentru activitati de vanzare si cumparare. Sistemele de cantarire sunt proiectate pentru mediu industrial, destinate uzului intens. Fiecare cantar instalat va fi disponibil la un pret specific configuratiei dorite, in functie de modelele de transpaleti electrici. Cantarele sunt compatibile cu lizele electrice produse de companiile Jungheinrich, Still, Linde, Hyster, Toyota, Cesab, Crown sau orice alt producator.

Posibilitatea instalarii unui cantar electronic pe o transpaleta electrica nu de pinde de starea acesteia, fie el nou, fie utilizat ( second-hand ).

Mai multe

Cantare lize electrice Conține 3 produse.

Se afişează 1-3 din 3 articole
Se afişează 1-3 din 3 articole