Verificatoare de greutate

Incepand cu anul 2018 distribuim in Romania solutii ce au la baza cantarele electronice dinamice de banda "checkweigher", verificatoare de greutate produse de compania Nemesis - Italia, companie ce are o experienta de peste 40 de ani in domeniul cantaririi dinamice. Solutiile Nemesis permit cantarirea oricarui tip de produs finit pe linia de pro...

Incepand cu anul 2018 distribuim in Romania solutii ce au la baza cantarele electronice dinamice de banda "checkweigher", verificatoare de greutate produse de compania Nemesis - Italia, companie ce are o experienta de peste 40 de ani in domeniul cantaririi dinamice. Solutiile Nemesis permit cantarirea oricarui tip de produs finit pe linia de productie, in flux, produs cu produs sau cutie cu cutie, in regim dinamic astfel incat niciun produs neconform sa nu poata ajunge pe piata de desfacere.

Instalarea unui verificator de greutate are loc in zona finala de productie, acesta devenind parte din conveiorul care asigura fluxul de produse pana la stadiul final de ambalare, astfel incat sa poate fi testat fiecare produs pentru a asigura greutatea conforma a acestuia, iar in cazurile exceptionale sa poata fi identificate produsele neconforme evitand astfel costuri suplimentare datorita trimiterii in piata a unor loturi de produse ce ar putea fi returnate.

Mai multe

Verificatoare de greutate Conține 4 produse.

Se afişează 1-4 din 4 articole
Se afişează 1-4 din 4 articole