Cantare autovehicule rutiere

Informaţii

Producători

Produse noi

Produse vizualizate

Cantar autovehicule - structura integral metalica model PPLRO

cantar metalic auto

New product

 
Structura: integral metal
Mod de instalare: suprateran sau ingropat
Lungimi standard: 6m, 8m, 9m, 10m, 12m, 14m, 16m, 18m
Mod de cantarire: static
Capacitate cantarire: 10t,20t,30t, 40t, 50t, 60t, 80t, 100t

   Cerere oferta 

More details

Informații

Cea mai utilizata solutie de cantarit autovehicule este cantarul pod bascula, iar varianta din structura integral metalica produsa de catre compania Tassinari Bilance din Italia fiind cea mai des distribuita de noi pe piata din Romania.

Platformele sunt disponibile in mai multe lungimi standard: 6, 8, 9, 10, 12, 14, 15, 16 si 18 metri lungime, dar pot fi realizate la aproape orice lungime se doreste.

Platformele sunt disponibile cu capacitati de cantarire de la 30 tone la 100 tone in functie de lungimea lor.

Modul de instalare al acestora este fie suprateran (varianta pe care o recomandam) fie ingropat. In cazul variantei supraterane trebuie construite rampe din beton sau folosite rampele de metal care sunt optionale si pe care le putem furniza la cerere obtinand astfel o platforma integral mobila care va putea fi relocata daca va fi necesar. Platformele sunt modulare pentru a favoriza transportul acestora.

Structura metalica are o inaltime de maxim 30 cm si este realizata din profile IPE270 acoperite cu tabla striata de 10mm. Inaltimea totala a cantarului va fi de maxim 36 cm de la sol.

Sensocar SP-A  

Cantarele pod bascula sunt configurate standard cu celule de cantarire model SP-A C4 de 30 tone produse de catre Sensocar Spania. Utilizarea acestor celule va asigura performata si fiabilitate sistemului de cantarire, acestea fiind realizate din inox si avand un factor de protectie la apa si praf IP69K. La cerere podul bascula poate fi configurat cu cu alte modele de celule.

Pentru a asigura o rezistenta indelungata in timp a structurii metalice cantarele pod bascula utilizeaza intre 6 si 14 celule de cantarire pentru a asigura evitarea torsionarii structurii metal

Tassinari TE2020  

Terminalul standard aflat în configuraţia cantarului pod bascula este unul electronic şi este destinat elaborarii, totalizarii, vizualizarii şi imprimarii datelor (in cazul unei configuratii cu imprimanta atasata). Este special conceput ca prin intermediul cutiei de joncţiuni sa fie conectat cu toate tipurile de celule de cantarire omologate de tip analogic si este destinat utilizării in mediu industrial.

Terminalul dispune atat de un afisaj LCD, pentru o buna vizualizare a datelor afisate precum si de o tastatura alf

Software cantar auto  

Pentru a evita eventualele limitari ce pot aparea in utilizarea podului bascula la gestiunea datelor salvate in memoria interna a terminalului, recomandam utilizarea aplicatiei soft special dezvoltate sa inlocuiasca din punct de vedere al functiilor, terminalul asigurand ca si avantaj principal, eliminarea limitarilor.

Pentru utilizarea aplicatiei software in operatiunile de cantarire este necesara instalarea unui computer si a unei imprimante intr-o incinta, la o distanta standard de pana la 25 metri de podul bascula (maxim 100 metri prin achizitionarea de cablu suplimentar). Computerul poate fi livrat optional de catre noi.

Cerere oferta 

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Cantar autovehicule -  structura integral metalica  model PPLRO

Cantar autovehicule - structura integral metalica model PPLRO

 
Structura: integral metal
Mod de instalare: suprateran sau ingropat
Lungimi standard: 6m, 8m, 9m, 10m, 12m, 14m, 16m, 18m
Mod de cantarire: static
Capacitate cantarire: 10t,20t,30t, 40t, 50t, 60t, 80t, 100t

   Cerere oferta 

Path: > > Cantar autovehicule - structura integral metalica model PPLRO

Descărcări