Cantare autovehicule rutiere

Informaţii

Producători

Produse noi

Produse vizualizate

Cantar autovehicule - structura metal-beton model PPCORO

cantar metal-beton (mixt)

New product

Structura: metal si beton armat
Mod de instalare: suprateran sau ingropat
Lungimi standard: 6, 8, 9, 12, 13.5, 15, 16 si 18metri
Mod de cantarire: static
Capacitate cantarire: 30t, 40t, 50t, 60t, 80t, 100t

Cerere oferta 

More details

Informații

cantar auto beton

Aceasta varianta a cantarelor pod bascula este varianta ideala pentru cazurile in care se doreste cantarirea autovehiculelor in cadrul activitatilor ce nu necesita relocarea cantarului la anumite perioade de timp.

Platformele sunt disponibile in mai multe lungimi standard: 6, 8, 9, 12, 13.5, 15, 16 si 18 metri lungime. Platformele sunt disponibile la capacitati de cantarire de la 50 tone la 100 tone in functie de lungimea lor.

Modul de instalare al acestora este fie suprateran (varianta pe care o recomandam) fie ingropat. In cazul variantei supraterane trebuie construite rampe din beton sau folosite rampele de metal care sunt optionale si pe care le putem furniza la cerere obtinand astfel o platforma integral mobila care va putea fi relocata daca va fi necesar, chiar daca structura contine beton. Platformele sunt modulare pentru a favoriza transportul acestora.

Podul are o inaltime de numai 22 cm si este realizat din cuve ramforsate cu profile IPE200, mai multe randuri de plasa pentru armatura peste care se va turna beton. Inaltimea totala a cantarului va fi de maxim 43 cm de la sol.

Sensocar SP-A  

Cantarele pod bascula sunt configurate standard cu celule de cantarire model SP-A C4 de 30 tone produse de catre Sensocar Spania. Utilizarea acestor celule va asigura performata si fiabilitate sistemului de cantarire, acestea fiind realizate din inox si avand un factor de protectie la apa si praf IP69K. La cerere podul bascula poate fi configurat cu cu alte modele de celule.

Pentru a asigura o rezistenta indelungata in timp a structurii metalice cantarele pod bascula utilizeaza intre 6 si 14 celule de cantarire pentru a asigura evitarea torsionarii structurii metal

Tassinari TE2020  

Terminalul standard aflat în configuraţia cantarului pod bascula este unul electronic şi este destinat elaborarii, totalizarii, vizualizarii şi imprimarii datelor (in cazul unei configuratii cu imprimanta atasata). Este special conceput ca prin intermediul cutiei de joncţiuni sa fie conectat cu toate tipurile de celule de cantarire omologate de tip analogic si este destinat utilizării in mediu industrial.

Terminalul dispune atat de un afisaj LCD, pentru o buna vizualizare a datelor afisate precum si de o tastatura alf

Software cantar auto  

Pentru a evita eventualele limitari ce pot aparea in utilizarea podului bascula la gestiunea datelor salvate in memoria interna a terminalului, recomandam utilizarea aplicatiei soft special dezvoltate sa inlocuiasca din punct de vedere al functiilor, terminalul asigurand ca si avantaj principal, eliminarea limitarilor.

Pentru utilizarea aplicatiei software in operatiunile de cantarire este necesara instalarea unui computer si a unei imprimante intr-o incinta, la o distanta standard de pana la 25 metri de podul bascula (maxim 100 metri prin achizitionarea de cablu suplimentar). Computerul poate fi livrat optional de catre noi.

Cerere oferta 

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Cantar autovehicule - structura metal-beton  model PPCORO

Cantar autovehicule - structura metal-beton model PPCORO

Structura: metal si beton armat
Mod de instalare: suprateran sau ingropat
Lungimi standard: 6, 8, 9, 12, 13.5, 15, 16 si 18metri
Mod de cantarire: static
Capacitate cantarire: 30t, 40t, 50t, 60t, 80t, 100t

Cerere oferta 

Path: > > Cantar autovehicule - structura metal-beton model PPCORO

Descărcări