Cantare autovehicule rutiere

Informaţii

Producători

Produse noi

Produse vizualizate

Modernizare cantar rutier mecanic Mărește

Modernizare cantar rutier mecanic

New product

Producator: Data Speed - Romania
 Capacitate maxima 30tone ,50tone ,60 tone
Indicator greutate: Tassinari Bilance TE1000A
Celule cantarire: 30 tone, inox
Software: Data Speed
Mod de cantarire: static

Cerere oferta

More details

Informații

Avand in vedere existenta unui numar mare de cantare auto mecanice pe teritoriul tarii, inca utilizate de catre companii, oferim posibilitatea modernizarii acestora, transformandu-le in cantare electronice cu o capacitate cel putin egala cu cea a variantei mecanice.

Modernizarea se poate realiza atat in cazul in care podul de rulare al cantarului mecanic este realizat cu traverse cat si daca este realizat cu profile PI din beton.

In urma modernizarii cantarelor pod bascula mecanice, acestea vor putea fi omologate si utilizate in conformitate cu legislatia in vigoare (inclusiv H.G. 1373/2008 si H.G 432/2011)

Modul de instalare al cantarelor modernizate va ramane acelasi ca si cel original.

Modernizarea cantarelor pod bascula presupune eliminarea tuturor parghiilor mecanice utilizate de catre varianta mecanica pentru a transmite greutatea catre indicatorul mecanic al acestuia, consolidarea cuvei cantarului, inlocuirea profilelor metalice imbatranite, ransforsarea si/sau construirea cuzinetilor fundatiei necesari pentru instalarea celulelor de cantarire utilizate la varianta electronica a cantarului pe care va fi asezat podul cantarului, precum si inlaturarea indicatorului mecanic, in locul caruia va fi folosit un indicator electronic conectat la un computer configurat cu imprimanta.

Celule cantarire Tassinari Bilance

Celule de cantarire utilizate sunt modelul TB8 C4 de 30 tone produse de catre Tassinari Bilance. Utilizarea acestor celule va asigura performata si fiabilitate sistemului de cantarire, acestea fiind realizate din inox si avand un factor de protectie la apa si praf IP68.

Pentru a asigura o rezistenta indelungata in timp a noului cantar pod bascula se vor utiliza un numar de 4, 6 sau 8 celule de cantarire.

Toate celule de cantarire vor fi conectate la o cutie de jonctiuni care va fi conectata cu un cablu de transmisie a datelor la indicatorul de greutate.

Indicator TE1000A

Terminalul standard utilizat la configuraţia configuratia noului cantar auto este unul electronic şi este destinat elaborării, totalizării, vizualizării şi imprimării datelor. Este special conceput ca prin intermediul cutiei de joncţiune să se conecteze cu toate tipurile de celule de cântărire omologate de tip analogic şi este destinat utilizării în mediu industrial.

Terminalul dispune atât de un afişaj LCD, pentru o bună vizualizare a datelor afişate precum şi de o tastatură alfanumerică cu membrană, având 24 de taste multifuncţionale.

Software Trade 2

Pentru a evita eventualele limitări ce pot aparea în utilizarea platformei cu gestiunea datelor din terminal, recomandăm utilizarea aplicaţiei soft special dezvoltate să înlocuiască din punct de vedere al funcţiilor, terminalul asigurând ca şi avantaj principal, eliminarea limitărilor.

Pentru utilizarea aplicaţiei software în operaţiunile de cântărire este necesară instalarea unui computer şi a unei imprimante într-o incintă, la o distanţă standard de până la 15 metri de platforma auto (maxim 40 metri prin achiziţionarea de cablu suplimentar).

Modernizare 1
Modernizare 2
Modernizare 3
Modernizare 4 Modernizare 5 Modernizare 6
Modernizare 7 Modernizare 8 Modernizare 9
Modernizare 10 Modernizare 11 Modernizare 12
 

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Modernizare cantar rutier mecanic

Modernizare cantar rutier mecanic

Producator: Data Speed - Romania
 Capacitate maxima 30tone ,50tone ,60 tone
Indicator greutate: Tassinari Bilance TE1000A
Celule cantarire: 30 tone, inox
Software: Data Speed
Mod de cantarire: static

Cerere oferta

Path: > > Modernizare cantar rutier mecanic

Descărcări