Cantare autovehicule rutiere

Informaţii

Producători

Produse noi

Produse vizualizate

Cantar pod bascula feroviar Mărește

Cantar pod bascula feroviar

New product

Producator: Tassinari Bilance - Italia
   
Structura: integral metal
Lungimi standard: 6m, 8m, 9m, 10m, 14m, 16m, 18m, 21m
Mod de cantarire: static
Capacitate cantarire: 30t, 40t, 50t, 60t, 80t, 100t

Cerere oferta

More details

Informații

Cantar pod bascula feroviar - structura intergal metalica

Pentru a putea realiza cantarirea vagoanelor de tren in mod omologat singura varianta este cantarul pod bascula feroviar, noi comercializand modelul produs de catre compania Tassinari BIlance din Italia.

Platformele sunt disponibile in mai multe lungimi standard: 6, 8, 9, 10, 14, 16, 18 si 21 metri lungime, dar pot fi realizate la aproape orice lungime se doreste. Latimea lor este de 1,8 metri.

Platformele sunt disponibile cu capacitati de cantarire de la 30 tone la 100 tone in functie de lungimea lor.

Modul de instalare al acestora este ingropat. Pentru instalarea acestora trebuie realizata o cuva in conformitate cu specificatiile producatorului. Platformele sunt modulare pentru a favoriza transportul acestora.

Structura metalica are o inaltime de maxim 30 cm si este realizata din profile IPE270 acoperite cu tabla striata de 10mm. Sinele nu sunt livrate de catre producator, acestea trebuie furnizate de catre de beneficiar.

Celule cantarire Tassinari Bilance

Cantarele pod bascula utilizeaza celule de cantarire model TB8 C4 de 30 tone produse de catre Tassinari Bilance. Utilizarea acestor celule va asigura performata si fiabilitate sistemului de cantarire, acestea fiind realizate din inox si avand un factor de protectie la apa si praf IP68.

Pentru a asigura o rezistenta indelungata in timp a structurii metalice cantarele pod bascula utilizeaza intre 4 si 14 celule de cantarire pentru a asigura o lungime a modulelor metalice de cel mult 6 metri evitand astfel aparitia deformarii acestora, efecte ce apar in cazul modulelor foarte lungi de pana in 9 metri.

Indicator TE1000A

Terminalul standard aflat în configuraţia platformei auto este unul electronic şi este destinat elaborării, totalizării, vizualizării şi imprimării datelor. Este special conceput ca prin intermediul cutiei de joncţiune să se conecteze cu toate tipurile de celule de cântărire omologate de tip analogic şi este destinat utilizării în mediu industrial.

Terminalul dispune atât de un afişaj LCD, pentru o bună vizualizare a datelor afişate precum şi de o tastatură alfanumerică cu membrană, având 24 de taste multifuncţionale.

Software Trade 2

Pentru a evita eventualele limitări ce pot aparea în utilizarea platformei cu gestiunea datelor din terminal, recomandăm utilizarea aplicaţiei soft special dezvoltate să înlocuiască din punct de vedere al funcţiilor, terminalul asigurând ca şi avantaj principal, eliminarea limitărilor.

Pentru utilizarea aplicaţiei software în operaţiunile de cântărire este necesară instalarea unui computer şi a unei imprimante într-o incintă, la o distanţă standard de până la 15 metri de platforma auto (maxim 40 metri prin achiziţionarea de cablu suplimentar).

cantar_feroviar01
cantar_feroviar02
cantar_feroviar03
cantar_feroviar04
cantar_feroviar05
cantar_feroviar06
cantar_feroviar07
cantar_feroviar08
cantar_feroviar09

Cerere oferta

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Cantar pod bascula feroviar

Cantar pod bascula feroviar

Producator: Tassinari Bilance - Italia
   
Structura: integral metal
Lungimi standard: 6m, 8m, 9m, 10m, 14m, 16m, 18m, 21m
Mod de cantarire: static
Capacitate cantarire: 30t, 40t, 50t, 60t, 80t, 100t

Cerere oferta

Path: > > Cantar pod bascula feroviar

Descărcări