Celule cantarire ATEX LCM

Informaţii

Producători

Produse noi

Produse vizualizate

AEN ATEX Incintă din oțel inoxidabil

New product

Carcasa ATEX

Producator: LCM Systems

ATEX Enclosure

Cerere oferta

More details

Informații

 • Constructie din otel inoxidabil
 • Izola ie faă de mediu clasa IP67
 • Produsele pot fi livrate cu suport de montare
 • Plaja de temperatură între -20°C și +55°C
 • Volum interior de până la 500 cm³
 • Numărul de intrări de cabluri în func ie de cerin ele clientului

Incinta din oel inoxidabil Ex d AEN ATEX/IECEx poate fi utilizată în zonele de pericol clasa 1 și 2. Ea a fost concepută pentru a izola o explozie internă și pentru a împiedica transmiterea unei energii suficiente pentru a aprinde o atmosferă potenial explozivă în afara incintei.

Incinta AEN ATEX poate fi utilizată pentru amplificatoare de celule de sarcină,relee/comutatoare sau poate funciona ca o cutie de distribuie, și este ideală pentru a fi utilizată împreună cu oricare dintre celulele de sarcină, inelele de sarcină, bolurile de
sarcină și elementele de legătură de sarcină ATEX ale societăii LCM, pentru a oferi o soluie de monitorizare de sarcină pentru atmosfere potenial explozive. Corpul incintei este realizat din oel inoxidabil cu o grosime de (minim) 16 mm pentru a asigura o
protecie maximă faă de mediu, și a fost conceput să suporte intrări de cablu cu filet M12, M16 și M20. Numărul de intrări pentru cabluri poate fi configurat în funcie de aplicaia specifică.

Incinta AEN ATEX poate fi livrată și un suport de montare pentru a facilita fixarea pe perei, podele și echipamente.

ATEX Enclosure

Features :

 • Stainless steel construction
 • Environmentally sealed to IP67
 • Internal volume of 500m³
 • Can be supplied with mounting base
 • Cable entries as per customer requirements

The AEN ATEX/IECEx stainless steel Ex d enclosure can be used in zone 1 and 2 hazardous areas. It has been designed to contain an internal explosion and prevent transmission of sufficient energy to ignite a potentiall flammable atmosphere outside of the enclosure.

The AEN ATEX enclosure can be used to house load cell amplifiers, relays/trips or act as a junction box. The main body is manufactured from 16mm thick (minimum) stainless steel to give maximum environmental protection, and has been designed to accommodate cable entries for M12, M16 and M20 threads. The number of cable entries can be configured to suit the specific application.

The AEN ATEX enclosure can also be supplied with a mounting plate to facilitate easy attachement to walls, floors and assemblies.

Specification :

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

AEN ATEX Incintă din oțel inoxidabil

AEN ATEX Incintă din oțel inoxidabil

Carcasa ATEX

Producator: LCM Systems

ATEX Enclosure

Cerere oferta

Path: > > > > AEN ATEX Incintă din oțel inoxidabil

Descărcări