Detectoare de bancnote false

Informaţii

Producători

Produse noi

Produse vizualizate

Detector Screen 1 Mărește

Detector Screen 1

New product

Alimentare : 220V, 50Hz (adaptor).

Consum: asteptare 8W.

Dimensiuni : 272 x 180 x 194mm.

Greutate: 1,4Kg.

Cerere oferta 

More details

Informații

Design modern. Detectorul Screen1 este conceput pentru verificarea diferitelor tipuri de caracteristici de siguranta ale bancnotelor. Functiile se pot combina, iar rezultatul va fi detectia de precizie si usurinta in utilizare. Ideala pentru banci, magazine si birouri.

FUNCTII:

Fiabil si performant pentru orice valuta  detectia UV In lumina UV substanta fluorescenta reactioneaza si pot fi detectate elementele de siguranta pentru: bancnote, carduri de credit, cecuri bancare si alte documente oficiale cu marcaj fluorescent.

Detectia cu lumina alba puternica. Se verifica watermark, fire, tipare, figuri si se observa daca sunt marcaje suspecte.

Detectia magnetica, detectia este utilizata numai in cazul bancnotelor unde este folosita cerneala sau pulberea magnetica. La trecerea bancnotelor peste senzorul magnetic se va declansa un semnal acustic care indica prezenta cernelii sau a pulberii magnetice si autenticitatea bancnotei.

Detectia cu infrarosu Camera IR reda imaginea in infrarosu pe ecranul de 4”, unde pot fi recunoscute cu usurinta elementele de siguranta.

Recenzii

Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.

Scrieţi o recenzie

Detector Screen 1

Detector Screen 1

Alimentare : 220V, 50Hz (adaptor).

Consum: asteptare 8W.

Dimensiuni : 272 x 180 x 194mm.

Greutate: 1,4Kg.

Cerere oferta 

Descărcări